Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Iratus - Τροπος σκεψης - vol.1 "Εισαγωγη" ( Δυο στο τοσο τελικα )

 Παω να βαλω status στο facebook κατι που σκεφτηκα εκεινη την ωρα:
"Θελω να γραψω αυτο που σκεφτομαι τωρα αλλα μετα θα αρχιζουν να με πυροβολανε οι μαχητες του ιντερνετ. Αλλα μιας και αγορασα αλεξισφαιρο στα ξεσπασματα αγαμιας θα το γραψω." 

Και μετα απλα να μην εγραφα τιποτα. Το θεωρησα αρκετα εξυπνο.Τοσο εξυπνο που αποφασισα να το γραψω στο blog. { Αυτο το σκεφτηκα μετα, πρωτα οντως σκεφτηκα να γραψω αυτο που σκεφτομουν, το οποιο, αν δεν το καταλαβες, δεν ηταν το οτι "και μετα απλα δε θα εγραφα τιποτα". Ισως σου πω στο τελος του αρθρου τι ηταν [Το ισως ηταν για να σου κρατησει το ενδιαφερον, μετα απο τις 10 φορες που εχεις διαβασει τις πεντε πρωτες προτασεις για να καταλαβεις τι στον πουτσο λεω τοση ωρα. Αρα οχι ισως, σιγουρα θα σου πω. (Με τη προυποθεση βεββαια οτι δεν τα καταλαβες ολα με την πρωτη, το οποιο σημαινει οτι το βρισκεις ηδη βαρετο, αλλα για το οτι μεχρι τωρα δεν εχω πει και τιποτα ουσιαστικο.Τωρα πρεπει να ειναι οντως πεντε προτασεις. χο, μπορει και οχι ,δεν τις μετραω.)]}

Ανοιγω το blog. Βαζω email κωδικους και τετοια, μετα θυμαμαι να μπω στο adsense να δω τι καναμε απο τις διαφημισεις, ειδα το εξωπραγματικο ποσο της ταξης των 0,39$, ( βαριομουν να μπω στη διαδικασια να βρω το σηματακι του ευρω και ετσι απλα μετετρεψα τα ευρω σε δολλαρια και εβαλα το αναλογο σημα που εχει το απαρχαιωμενο keyboard μου. ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ. Ο χαζος μπηκε στη διαδικασια να τα μετατρεψει αντι απλα να γραψει "ευρω" στο google και να το κανει copy paste  Προφανως αστειευομαι δεν ηταν καν τοσα, ηταν καπου εκει ομως. Σε ευρω, οχι σε δολλαρια. Και φαντασου οτι τα εγραψα ολα αυτα και παρολα αυτα δεν εχω μπει ακομα στην διαδικασια να βρω το σηματακι του ευρω, το οποιο πλεον ειναι λογικο γιατι θα μου γαμαγε ολη την παρενθεση. Και αυτο ειναι κατι που συμβαινει παντα οταν βαριεμαι να κανω κατι. Κουραζομαι περισσοτερο με το να αντικαταστησω αυτο που επρεπε να κανω απο την αρχη. Αλλα παντα εχει περισσοτερη πλακα),κλεινω το adsense και ξεκιναω να γραφω.

Η πρωτη σκεψη που μου ηρθε ανοιγοντας το παραθυρο της νεας αναρτησης ηταν να ονομασω το τιτλο μου  "Δυο στο τοσο", μιας και του tiny ητανε "μια στο τοσο". Και μεχρι την προηγουμενη ακριβως παρενθεση αυτο σκεφτομουν. Κι αν με ρωτησεις " Γιατι το αλλαξες? " θα σου πω: "Δυο στο τοσο? Ειναι ηλιθιο, χαζα αντιδραστικο, ελαχιστα αστειο και ρε φιλε, πως στο διαολο να τον υποστηριξω αυτον τον τιτλο?" ( Βεβαια, αλλο το τι θα σου πω, και αλλο το τι σκεφτηκα...delete delete delete ...σκεφτηκα οτι αμα...delete..delete delete) Βεββαια ηταν αρκετα πιασαρικος σαν τιτλος, αλλα ομολογουμενως ( παντα μου αρεσε αυτη η λεξη ) χαζος. Και ετσι ειπα να καταληξω να βαφτισω την αναρτηση: Τροπος Σκεψης vol. 1.
Και επειδη οντως το κουρασα, (μαλακιες σας λεω παλι, εγω κουραστηκα), απλα ειπα να ξεκινησω ετσι ασκοπα την πρωτη μου αναρτηση. Η συνεχεια θα ειναι πολυ πιο διασκεδαστικη με τιτλους π.χ.: "Τι θα εγραφα αν ημουν ο tiny στο κατσε κατω απο τις μπαρες" , " Μανιακος vs Explicit ", "Tomahok και Μασωνια"  κτλπ.  αλλα και πιο κοινωνικα οπως π.χ.: " Ο Μεγας στην Τρουμπα, του ερωτα ανημερα ", " Η σχεση μου με τα ναρκωτικα "...Το νου σας, οι τιτλοι ειναι ενδεικτικοι. ( μπορει και οχι..)

Αυτα..

ΑΑΑΑαααα, ξεχασα να σας πω τι θα εγραφα στην αναρτηση.

"Ειμαι ελεεινος που τις καλυτερες μου εμπνευσεις τις παιρνω απο κακες ρομαντικες κομεντι?"

Ps.1. Μωρο μου συγγνωμη αλλα νομιζω οτι σημερα το βραδυ μου θα το περασω με τη Mila Kunis..
Ps.2 Η εμπνευση που μου ηρθε απο το " Friends with benefits " ουδεμια σχεση εχει με το αρθρο. Ειναι καθαρα μουσικο-στιχουργικης φυσης.




3 σχόλια:

  1. ηδονή.. Παρανοικέ Ιράτους τύπε.. Τα γουσταρώ αυτά (ΠΟΙΑ???).. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΝΕ ΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα ΠαΡαΝΟιΑ
    παρά Άνοια και σε κατάσταση Αναμονής Ατελεσφορων Ονειρωξεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή